Geirriteerd…….

Vanmorgen dat ik op weg was naar mijn werk werd ik bijna van de weggedrukt,kunnen medeweggebruikers geen rekening houden met andere.
Zal het even uitleggen ik kom van de n207 en neem de afslag naar de A4 je voeg netjes in en rijd gewoon op de rechterbaan,komt er een wit busje naast je rijden op de linkerbaan,en ineens zie ik hem zo richting mij opkomen,gelukkig hou ik alles naast en achter mij in de gaten en had ik een brede vluchtstrook naast mij.
Ging al die richting op en ik denk dat hij het in de gaten kreeg dat hij mij van de wegdrukte.
Ik vraag mij af waarom neem je deel aan het verkeer als je met de mobiel bezig bent,ik vraag niet om van de weg gedrukt te worden.
Waarom kunnen deze maloten hun mobiel loslaten laten,ze denk zeker dat ze er mee geboren zijn.
Ik zag bij andere bloggers dat die zich ook irriteren aan het rijgedrag van een ander,vooral aan het mobielgedrag in het verkeer ben zo blij dat het goed is afgelopen,moest er niet aan denken dat ik in de vangrail gelegen had.
Ken iemand mij eens uitleggen waarom men zo hardleers is,want ik weet het niet hoor……
Zo geirriteerd……..

LiefstšŸ’‹šŸ’‹EstheršŸ’‹šŸ’‹

moest het even kwijt

Geplaatst op 27 juni 2017, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Esther,
    Het zou goed zijn als er in iedere auto een systeem komt dat het onmogelijk maakt om met je telefoon bezig te zijn. Zelfs handsfree bellen leid te veel af heeft onderzoek uitgewezen. Je auto is geen telefooncel of game room.
    XXX Dick

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: