Tea time……#29

Vraag:Wat is jouw meest dierbare plekje op aarde

Mijn huisje.

Al een aantal maanden was mijn dierbare plekje helemaal verstoord in verband met het opnieuw aanbrengen van elektriciteit en bekabeling.
De meterkast is uitgebreid van 5 naar 15 groepen,er is een video bewakings systeem aangeleegd,brandalarm en alarmsysteem,en led breedstralers.
Er moesten nieuwe stopcontacten geplaats worden want we hadden er niet genoeg,dus er veel gaten geboord,de eerste dag dat het gebeurde begon ik als een gek zuigen want er was veel zaagsel overal.
Na drie dagen dacht ik ruim wel dingen op omdat ik altijd op blote voeten loop,maar het was niet meer zo dat ik het in elke kamer het deed want Frans onze kennis die kwam soms wel drie keer in de week.
Maar na een maand voelde ik mij erg geirriteerd door de rommel,want hij was in alle vertrekken bezig,en ik werd echt gek ervan.
En nu na bijna twee maanden verder is de meterkast en alles klaar en kunnen we eindelijk alles helemaal van boven naar beneden helemaal weer schoonmaken en heb ik mijn dierbare plekje weer terug.
Ben wel blij met wat er gedaan is,maar het was zo lang dat het mij wel opbrak..
IMG_20170730_114122
Dus mijn gezellig huisje is mijn meest dierbare plek op aarde.

LiefstšŸ’‹šŸ’‹EstheršŸ’‹šŸ’‹

Geplaatst op 30 juli 2017, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Nou nou, dƔt ie een indrukwekkende meterkast! Een elektricien doet het natuurlijk sneller maar dan hangt er wƩl een flink prijskaartje e aan moet je maar denken.
    Maar nu heb je je huisje weet “terug”, ,Je huis hoort ook wel je fijnste plekje te zijn anders kun je er nooit “thuis zijn”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: