Lekker vooruitzicht

Morgen mijn laatste werkdag en dan genieten van mijn welverdiende vakantie tijd voor rust en ontspanning. Heb dit speciaal aangevraagd ivm met wat pijnlijke klachten aan mijn nek,schouders en handen. De pijn begon drie weken terug toen het zo koud was en ik niet echt weg kon omdat er een aantal zieken waren op de afdelingen dus ik vroeg als hun beter zijn wil ik wat rust nemen voor het misschien erger wordt en dat kon gelukkig. Heb nog een saunacadeaubon die ik voor mijn 50 ste verjaardag kreeg van mijn lieve collega’s. En weet wel dat mijn mobiel in een stille stand komt te staan,mocht je mij willen horen bel of bericht mij via Messenger.

Geplaatst op 8 maart 2018, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: