Gehoortest

Op Facebook zag ik advertentie waar je kon aan melden voor een gehoorapparaat en daarvoor heb ik mij aangemeld,en moest mijn telefoonnummer achterlaten,zodat ze contact op konden nemen.

Dat is inmiddels gebeurd en kan gelukkig in Bodegraven terecht bij schoonbergen op 12 maart om 13:00,Marco gaat ook mee voor mij te ondersteunen de lieverd😍😍.

Werd ik op 9 maart gebeld dat mijn afspraak niet doorgaat want de opticien was verhinderd of we een andere afspraak kunnen maken nu wordt op 26 maart verwacht.

26 maart om 13:00 naar schoonenberg voor mij gehoortest. Eerst ging hij in mijn oren kijken met een otoscoop en het zag er wel goed uit,daarna kon ik een geluiddichte kamer plaats nemen kreeg ik een koptelefoon op en bij elk piepje moest op de knop drukken hij begon eerst met mijn rechteroor en dan mijn linkeroor omdat ik had gezegd dat ik het gevoel had dat linker slechter was dan rechts. Na de test liet hij mij de uitslag zien en daar kon je aflezen dat er tussen de oren afwijkingen waren.

Met de uitslag van hem moet ik langs de HA om een verwijsbriefje halen voor de KNO arts en dat ik heb meteen gedaan,aankomende woensdag kan ik hem ophalen.

Zover de gehoortest wordt vervolgd.

Geplaatst op 26 maart 2018, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: