Mijn duiven

We zijn nu een week verder en in de ochtend zit er altijd een duif in de boom maar in de avond zijn ze met zijn twee,ik weet niet of ik ze heel erg stoor met het fotograferen maar ik vind het zo een mooi gezicht.
Voor ik naar bed toe ga maak ik de ramen dicht van de loggia en dan hoor ik haar of hem roeken en dan na een paar minuten zijn ze met zijn twee op de tak en wat takken lager zitten er soms een of twee andere duiven.
9 april 2018-8
Zie als ik thuis kom steeds meer vogels in de achtertuin nu ik weer iets anders te eten op heb gehangen.

Toen we vroeger nog een dode boom hadden zat er altijd een specht in maar sinds we die eruit hebben gehaald is hij of zij niet meer gekomen…….specht
Maar ik vind het zo leuk al die verschillende vogels die er in onze tuin verschijnen en ik hou er wel van al die mooie geluiden die ze maken.Liefste Esther

Geplaatst op 19 april 2018, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: