KNO afspraak

Ik heb de vorige keer verteld dat ik afspraak had bij Schoonenberg voor een gehoortest en die had mij verwezen om naar de KNO omdat de uitslag aangaf dat ze totaal verschilde van elkaar en nu heb vandaag 23 april heb ik een afspraak staan om drie uur in het groene hart ziekenhuis in Gouda. Waren we ruim op tijd in het ziekenhuis werden we uiteindelijk pas om tien voor half 4 geroepen

Eerst wat vragen beantwoorden zoals:slik je medicijnen, ja welke, ben je allergie’s voor iets,zo ja waarvoor.

Toen werd er in de oren gekeken en dat zag er goed uit,daarna in de neus en keel……hij wilde met een slangetje door mijn neus in de keel kijken en ik ken mijn schat dus ik zei jij kan beter even weg gaan schat en zo ging Marco de gang op en de arts zei het is niet een prettig gevoel,maar ja het moet gebeuren eerst in links maar die ging niet ver genoeg

Geplaatst op 27 april 2018, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: