Regen en nog eens regen

Dat ik vertrok van mijn werk was het wel aan het druppelen maar ik dacht lekker afkoelen,maar toen ik op de snelweg kwam begon het iets harder te regen en dacht als het maar niet gaat onweren want ik ben echt een angsthaas. Die angst heb ik gekregen toen ik in Amerika op vakantie was en we van een pretpark kwamen en het begon heel hard te regen en te onweren en wij in een bus zaten en de flits net naast de bus terecht kwam en het geluid zo hard was dat ik er bang van werd. Toen ik mijn kinderen al had ging ik met hun schuilen in de badkamer om het gerommel van onweer te horen en nu nog ben ik er bang voor,Marco zegt vaak als je in auto zit kan je niks gebeuren maar toch ik ben bang voor.

Maar het weer is best vreemd deze week overdag wordt het bloedheet en in loop van de dag komen er regenbuien en nu is het niet een klein buitje maar het komt met bakken uit de lucht vallen.

Dus toen onderweg was naar huis konden mijn ruitenwissers het bijna niet aan dus ik heb de raad van mijn schat opgevolgd en rustig rijden en afstand houdenEn het maakt mij niet uit hoe lang ik er over doe want ik vind veiligheid komt op de eerste plaats.

Mensen ik wens jullie een fijne dag toe en moet je nog op weg rij voorzichtig als jullie nog geen regenbui hebben gehad

Geplaatst op 31 mei 2018, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: