Inentingen

We hebben toch besloten om ons te laten inenten en dat gebeurd vandaag door een arts van thuisvaccinatie,we kunnen hem of haar verwachten tussen negen uur en één uur. Marco is geen held dus hij is heel erg nerveus ervoor,ik ben niet bang voor naalden maar laat de uitwerking op mij afkomen. Vandaag de laatste dingen doen koffer goed inpakken,camera op laden en dan morgen nog langs het groene hart ziekenhuis om de uitslag van mijn MRI scan horen. Om precies twaalf kwam de arts aan en toen hij alles klaar ging maken was Marco nergens te zien en ik wilde toch wel wat foto’s maken. Ik moest er drie hebben want ik wist niet meer welke ik ooit heb gehad toen in 1993 naar Indonesië ging,dus ik probeerde wel een glimlach op mijn gezicht te toveren en Marco liet na veel twijfelen toch twee prikken zetten heb zijn handen vastgehouden maar voelde veel zweet erin. Nu zijn we er vanaf voor de ene levenslang en de andere voor 10 jaar en de laatste is voor een jaar en die zou ik ooit nog moeten hebben want die moet in tweevoud dan ben ik daar ook voor altijd vanaf

Geplaatst op 3 juni 2018, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: