Wat een mooie kleuren

Ik had wat foto’s gemaakt van de bomen in onze tuin en in de straat wat is het toch een verschil. Zo snel van kleur veranderen ze niet alle bomen zijn kaal maar het contrast van kleuren geven mij een fijn gevoel.Deze foto’s gemaakt op 13 oktober toen waren ze nog aardig groen.En vandaag zien ze er zo uit echt heel mooi.Super mooi vind ik de herfst dat het vroeger donker is maar ook dat de temperaturen in de avond tot het vriespunt komt. Afgelopen weekend zag ik hier sommige buren hun autoramen krabben dan kijk ik uit mijn raam en denk ik ben blij dat ik warm in mijn huisje zit en er niet uit hoef.

Geplaatst op 11 november 2018, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: