In zonnetje zetten☀️☀️

Vandaag weer een dagje gewerkt en dan gaan we bijna open en dan kunnen we onze klanten weer verwelkomen in ons vernieuwde winkelMaar ondanks we aan het werk zijn wil ik toch wat mensen in het zonnetje zetten die toch voor mij en alle andere collega’s klaar staan. Zij verzorgen iedere dag ons koffie en thee en doordat het koud kunnen we ook een lekker kopje soep krijgen.Vandaag heb ik kunnen eten tijdens mijn eerste pauze een broodje met zalmsalade,een warme kop linzensoep en rijst op z’n Turks gemaakt het was echt super lekker.

Met de lunch had ik ook een broodje zalmsalade,tomatensoep dat was ook super lekker en met deze kou is het zo goed geregeldDaarom wil ik de dames die ondanks het zo koud is daar in de keet toch even heel erg bedanken voor hun inzet voor ons. Misschien vergeet ik er een paar maar sorry daarvoor Emel,Dilek,Jany en Fanny dank jullie wel voor de lekkers die jullie dag in voor ons hebben gemaakt.

😘😘😘😘love you all

Geplaatst op 26 november 2018, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: