Geweldige opening

Afgelopen week heerlijk gewerkt de opening op 28 november was super we hadden tot elf uur de tijd om alles in orde te maken en er kwam zoveel op ons af. De ovens waren nieuw en we moesten wennenaan het gebruik ervan maar uiteindelijk ging alles goed.Onze nieuwe afdeling hadden gelukkig hulp van een wammer die ons bij stond en ook heel veel geholpen had met de indeling en alles in te pakken. Om elf mocht Norma het lint doorknippen met een hele grote schaar en toen kwamen de klanten binnen en van iedereen kregen we te horen hoe mooi de winkel was geworden en tja ik ben wel heel trots dat ik in dit filiaal een derde verbouwing mee maak. Er is in de afgelopen drie dagen dat ik heb gewerkt veel werk verzet maar het gaf mij wel heel veel voldoening. We hebben zoveel nieuwe artikelen in ons assortiment heb nog niet alles geproefd maar wel een bonbon,olijvenbrood,simit en granola met kokos en granola met krenten en dat vond ik al lekker smaken nu hebben nog wel meer nieuwe artikelen maar moet wel aan de lijn denken😂😂😂.

Om twaalf uur ging onze wammer weg en nu moeten we het alleen doen maar als we allemaal ons er voor inzetten dan gaat het ons wel lukken.

Ik ben super trots op onze winkel 😘

Geplaatst op 2 december 2018, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: