Sneeuw

Ik kan niet echt uitslapen in het weekend maar ben vroeg wakker meestal rond de klok van zeven dan lig ik maar te draaien en dan denk ik ga er maar uit.

Ik wandel rust de trap af en kom de huiskamer binnen,maar toen ik het licht aan deed zag ik de auto’s van de buren helemaal wit bedekt. Als een klein kind rende ik de trap weer op en riep”Marco het heeft gesneeuwd”en rende weer naar beneden.

Camera gepakt en gelijk foto’s er van gemaakt het is niet veel maar wel heel mooi om te zien.

Nu lekker een warme kop thee drinken en genieten van de rust. Hopelijk valt er nog wat meer sneeuw want ik wil nog altijd een sneeuwpop in de tuin en liggen rollen door de sneeuw en liggend een engel maken.

Geplaatst op 16 december 2018, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: