Gerecht week 5

Ik had Chinese roerbakgroenten gescoord en dacht wat eet ik daar bij,toen kwam ik op bami dat vind Marco lekker dus bami wordt het.

Ik had een pan met water en een beetje olie en zout erbij en het laten koken. Toen dat aan het koken was heb ik de bami erbij gegooid maar ik heb het in de zak al fijn geknepen het los en kleine bami slierten vind ik persoonlijk makkelijker eten dan de slierten naar binnen slurpen. Ik had geleerd van moeder om te weten of de bami goed is gooi je het tegen de spatwand aan als het blijft hangen dan is het goed gaar.

Nou leerde ik dat ook aan mijn zoon Robby om dat met bami of pasta te doen,maar er nooit bij gezegd dat je het er wel weer af moet halen. Dus toen hij pasta had gekookt gooide hij het tegen de tegels op de muur maar ook op het plafond dat wist ik niet,maar toen ik een keer aan het koken was viel er pasta naar beneden precies op mijn schouder en toen ik naar boven keek was er wel meerdere pasta’s aan het plafond dus ik riep hem en vroeg:”Robby wat is er gebeurd”. Dit kreeg ik als antwoordt:”steeds viel het naar beneden en toen bleef ik een paar gooien om zeker te weten dat het nu echt goed was”. Ik dacht kinderlogica maar vroeg hem:” je gaat het nu opruimen hoor”,met tegenzin deed hij het dan ook.
Als vlees zit er varkenslapjes bij die ik eerst gebakken heb en extra paprika,uien bij gedaan.

Lekker gegeten 🍽🍽

Geplaatst op 2 februari 2019, in verhalen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: