TaalTrip 2

Vandaag kregen we weer een groepje van 16 kinderen van nieuwkomers in Nederland en de meeste begeleiders kennen mij.

Eerst worden ze begroet door een van onze managers en dan doen ze hun jassen uit en krijgen dan een short van ons aan,op de school wordt alvast hun namen op een sticker gemaakt zodat ze door de mede klanten worden herkend dat ze in de winkel.

Ik doe al een aantal keer per jaar de uitleg op de broodafdeling en ik heb er altijd veel schik van vooral als ze alles opnoemen wat er op een bakkerij gebakken wordt.Ik bak een extra doos met stokbrood die ze mogen inpakken,maar eerst worden de handen gewassen en daarna leg ik uit dat de prullenbak niet open wordt gemaakt met je handen maar trappen op de pedaal.

Vandaag in groepjes van vier kinderen waren ze op mijn afdeling en toen de stokbroden waren in gepakt heb hun achter mij aan laten lopen en ondertussen zong ik het liedje van”ik zag twee beren broodjes smeren”. Niet alleen de kinderen vonden het leuk maar ook de klanten en zo blijft het kind in mij voortleven.

Ik kreeg net als vorige keer leuke en positieve reactie van de begeleiders als de klanten.

Geplaatst op 5 maart 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: