Mijn treurwilg

Ik zag bij blogster rietepietz een logje over een treurwilg nou had ik aan de andere kant van het water ook een hele mooie bloeiende treurwilg staan.Het was een heel mooi treurwilg waar ik steeds een foto van maakte en laatst wilde hem weer op foto zetten en toen schrok ik me een hoedje.Wat had de gemeente gedaan met de treurwilg als zijn takken leggen in het water hij was kaal gezaagd.

Het was geen gezicht dit is er nog over van de treurwilg.Volgens Marco komt het wel weer goed dat doen ze wel vaker om hem kort te houden,nou ben benieuwd anders zou ik een treurvrouwšŸ˜­šŸ˜­ worden om mijn mooie treurwilg die mij een gevoel gaf van de winter is over de lente en zomer komen er snel aan

Geplaatst op 21 maart 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

  1. Nou dat ziet er inderdaad heel treurig uit. Maar maar vooral bij storm lopen de bomen makkelijk schade op als ze tƩ groot worden. Een paar jaar geleden was er bij ons door de storm een wilg bijna gehalveerd, maar ondertussen is het weer een prachtboom.
    Het zal dus wel goed komen hoor.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat komt inderdaad wel weer goed hoor maar het is even een raar gezicht.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: