Gerecht week 13

Deze week heb ik gemaakt Bami met Thaise roerbak groenten met varkenslappen

Uien,knoflook en twee paprika’s gesneden en eerst de uien en knoflook fruiten en terwijl ik dat in de gaten hou snij ik de varkenslappen klein,zodra de uien glazig zijn het vlees erbij en de kruiden,maggiblok en ketjap en een klein beetje water lekker laten pruttelen. Dan de paprika’s er bij tussendoor wel proeven of het goed op smaak is.

Bami gedaan in gekookt water met wat olie en zout zodat het niet gaat plakken in de pan,als het gaar is in een vergiet afspoelen met koud water en uit laten lekken. Dan bij de groenten gooien en als laatste doe ik de Thaise groenten en nog even laten pruttelen. De Thaise groenten moeten niet te zacht worden anders wordt het te papperig.

Smakelijk etenšŸ½šŸ½

Geplaatst op 29 maart 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: