Memory 5

Mijn vader had op latere leeftijd zijn rijbewijs en zondags gingen we vaak wandelen langs de Sloterplas en tussen Slotermeer en Slotervaart kwamen we altijd langs deze bouwsel.En dan mochten we even ravotten zodat mijn moeder tijd kon nemen om mijn jongste zusje de fles te geven of een schone luier. Mijn vader ging op een bankje naast mijn moeder plaats nemen. Als alles gedaan voor mijn zusje gingen we verder.Het is in Amsterdam veel veranderd in mijn hoofd stond hij op aan de andere kant maar het is toch goed gekomen.

Geplaatst op 8 april 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: