Musical

Voor mij verjaardag mocht ik een musical uit kiezen en ik had het geboekt en toen kwam er een vakantie tussen en we wilde het niet annuleren dus als we vrijdag terug zijn uit Gambia hebben we de musical op zaterdag .We hebben meteen ook een parkeerkaarten erbij gekocht.Wel heel toepasselijk met het aankomend Pasen,om naar deze musical te gaan.

We waren in de parkeergarage aangekomen en onze ticket werd gescand en daar voor kregen we een uit rijkaart. We waren een paar minuten te laat maar het was geweldig zelfs Marco vond het leuk.We zaten op het balkon en had goed beeld op het podium af en toe maakte ik een foto.Op mijn YouTube kanaal heb ik ook een filmpje geplaatst van de musical.

Ben ook te volgen op mijn YouTube:Esther Klerks. En op Instagram:Zefanja47. En natuurlijk op Facebook:Esther Zefanja Klerks. En op mijn persoonlijke pagina bij FB:Motherdairy.

Geplaatst op 18 april 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Alsnog gefeliciteerd …,met je verjaardag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: