Koningsdag

Oranje croissants voor de Koningsdag echt leuk bedacht zeg en super lekker,natuurlijk moest ik het wel even proeven. De vulling is abrikoos en niet overheersend en natuurlijk hebben ze ook iets met de koekjes gedaan.Kroontjes gevulde koeken en die moeten we nog bruin bakken. Wat ga ik doen op deze dag,niet veel voel mij al een paar dagen beroerd komt denk ik door het weer ,snotverkouden en zo moe.

Heb de tv aanstaan kijkend naar het koningsnieuws die ze uitzenden vanuit Amersfoort. De vlagen hangen wel uit bij de buren wij doen daar niet aan mee.Maar ik heb wel genoten van het programma dus hier ons koningshuis.En natuurlijk sluiten we de avond af met de oranje tompoes.Hopelijk heeft iedereen een fijne Koningsdag gehadšŸ˜˜

Geplaatst op 29 april 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: