Aftellen begonnen

Je kan echt zien dat het zondag is erg rustig bij het ontbijt iedereen komt langzaam op gang vandaag. De apen komen er weer aan.Ook hun relaxen wel eens en ze steeds brutaler pakken alles van tafel en als het niet interessant genoeg smijten ze het op de grond.

Vandaag net als andere dagen op het strand liggen,de zee is ruw en de wind neemt gelukkig af. Ongeveer op de helft zien we een jochie zitten denk dat hij een jaartje of acht is.Verderop zagen een groepjes lopen met een beker die ze gewonnen hadden en hebben een foto gemaakt.Heerlijk op het strand gelegen en het weer was prachtig geen wind. Doordat ik zo aan het vervellen ben hebben we cocoscremé gekocht en Mosa heeft mij ingesmeerd. Op het strand verkopen ze alles zo heb je de lopende supermarkt.En je kan ook koffie kopen op het strand.Daar betaal je 10 Dalaisie voor. Marco was in gesprek met een Engels koppel en die waren erg gezellig.

Toen nog wat gegeten van boss lady.Daarna terug het hotel douchen en omkleden en door naar de strip. Eten bij 2 Rays ik de soep en Marco een visschotel.Toen voor een half uur bij stars en vroeg naar bed.

Morgen gaan we op pad, weltrusten💤💤

Geplaatst op 8 mei 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Blijft zeer ontspannend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: