Nog vier dagen.

Vandaag lekker een luie dag Gert en Joke hun laatste dag en nacht morgen vertrekken hun weer naar Nederland.Eerst een kop koffie en een stuk cake de aardbeienjam smaakt er heerlijk op,en de boter alvast laten smelten om op ons broodje te smeren echte roomboter.We houden de koereigers in de gaten net als hun ons.Lekker weer op het strand gelegen er was een bruiloftsfeest gepland en ze hadden alles mooi gedekt. Alleen in de brandende zon,toen het bruidspaar aankwam werd erop gewezen om alles te verplaatsen naar het afdakje.De jongens speelde op de trommels en Ali Baba die ging dansen en zingen.Super leuk om te zien het was wel voor een moment druk bij het strandtentje.

S’avonds eten bij Paradiso gegeten en aan de overkant mij autootje geparkeerd zodat ik hem in de gaten kan houdenšŸ¤£šŸ¤£.Na het eten nog bij Yasmine een cappuccino en warme chocomelk gedronken.Het is nog maar een paar dagen hier in Gambia en deze band speelt altijd in de starsRond Ć©Ć©n uur lagen we op bed,welterusten šŸ’¤šŸ’¤šŸ’¤

Geplaatst op 9 mei 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: