Gerecht week 19

Ik heb het vaak in mijn gerechten over mijn kruiden die ik gebruik en dacht laat ik eens een foto maken van mijn specerijen die ik vaak in mijn eten doe.Ik heb het bij elkaar gezet maar ik dacht misschien zien jullie het niet echt goed dus dan gooi ik er nog een foto tegen aan.Ik hou van meerdere groentes bij elkaar dus ik heb nu gemaakt. Uien en knoflook is bij mij vanzelf sprekend,maar broccoli en paksoi dat is ook mijn favoriete groentes dus dat heb ik met soja,ketjap en maïskorrels en natuurlijk mijn kruiden(zie boven).

Ik had gehaktballen die ik kant en klaar haal waarvan ik ze alleen hoef te braden,bij mij vallen ze altijd uit elkaar als ik ze zelf maak(iemand een goeie tip voor mij laat het achter in een comment).Dus ik heb dat heerlijk genuttigd met rijst en groenten en een klein beetje madam Jeanet.

Dus voor een iedereen eet smakelijk🍽🍽,ik heb er heerlijk van gesmuld

Geplaatst op 11 mei 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Ziet er ook bijzonder lekker uit!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: