Weer afscheid nemen

Vandaag gaan Joke en Gert naar Holland toe, Super gezellige mensen en nu omkleden en naar het strand. Ben eigenlijk heel nieuwsgierig hoe lang we erover dan met onderbrekingen want dat gebeurd altijd mensen die ons willen bij hun strandtent of mensen die we in de tussentijd hebben leren kennen.

Heb mijn stopwatch aangezet.Eindelijk aangekomen bij Kota Point en nu lekker luieren op ons bedje het zeewater is nog steeds koud maar het is er wel erg warm en de schaduw is nu lekker vertoeven.

Iedere dag komt Moesa ons vergezellen en dan wandelen we met hem terug richting het hotel.De vogels op het strand ontgaan mij ook niet dus hier nog wat vogels.Vandaag speelt Ajax tegen Juventus en dan kan je eigenlijk alleen bij de Nederlandse eettentjes voetbal kijken dus we eten vandaag bij Yasmine.Drink daar een Chapman dat is een cocktail zonder alcohol erin is met fruit en een zeven up.Tijdens de wedstrijd valt de stroom uit dus de laatste 20 minuten niet kunnen zien,maar de uitslag was 1-1 geworden.

We besluiten daarna naar het hotel te gaan Marco begint erg verkouden te worden voor ons doen is tien uur heel vroeg,de eigenaar van stars brengt ons weg.

Nog even wat gerookt op het terras van het hotel en hup het bed in. Welterusten💤💤💤

Geplaatst op 14 mei 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: