Vakantie is over😭😭

De laatste dag vandaag gaan we weg de koffer is gepakt en we gaan nu ontbijten mijn laatste ontbijtje.Nog even alle kasten en lades nalopen zodat we niks vergeten. Om half elf ons uitgecheckt en nu maar wachten op de bus.We zijn de enige twee die meegaan vanuit de bus de vlagen gefotografeerd.Bij Senagambia mensen opgepikt en nu naar het vliegveld,gelukkig ons formulier al ingevuld en we kunnen inchecken en de koffer inleveren. Dan de douane check en nu alleen wachten tot we kunnen boarden.We vliegen met een Belgiës toestel naar Nederland doordat er veel turbulentie is vliegen we over Algerije.

Nou om 23:00 zijn we geland en we gingen bij de zelf controle.Daar waren zo doorheen nu nog de controle van koffers en Marco werd eruit gepikt gelukkig niks aan het handje.Dennis stond bij vertrek 2 en kwam ons ophalen de lieve schat en nu eindelijk thuis John de lieverd had alle lichten al aangedaan en een mooi plantje neergezet.Van tui een welkoms kaartje ontvangen.En nu ons bed op zoeken.

Slaap lekker in het koude kikkerlandje💤💤💤

Laatste filmpje van mijn dansende man in Gambia🤣🤣🤣

Geplaatst op 17 mei 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. En nu verlangen naar de volgende reis!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: