Memory 7

Was laatst de keuken kastjes aan uitsoppen en dan kom je nog wel dingen tegen waarvan je niet eens wist dat je zoveel spullen heb.Dit moet wel heel oud zijn want dat verkopen ze niet meer zo,jammer genoeg ben van twee hun deksels kwijt geraakt maar het waren nog blikjes met teksten erop.Of leuke tekeningen en nu gebruik ik ze niet meer voor de hagelslag maar nu ik ze gevonden hebben kunnen mijn maggi blokjes erin.Marco mijn mannetje houdt van al dat oude spul nou ben ik gauw van weggooien wat moeten we ermee,het neemt zo veel plek in maar deze mogen blijven heb ik besloten.

Geplaatst op 27 mei 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: