OV staking

Er werd op dinsdag gestaakt heel het openbaar vervoer ligt 24 uur stil en ze voorspellen drukte op de weg.

Ik had er geen erge last van want als je vijf uit huis gaat s’morgens vroeg dan is het altijd rustig en dan kan ik stapvoets rijden en foto’s maken,ja ik ben heel ondeugend.

Ik kwam niet veel verkeer tegen en de lucht was niet zo mooi als de dag ervoor.Zo was het maandag en vandaag zag het er zo uit.Wel mooi roze maar je ziet wel donkere wolken zal het regenen of kom ik droog aan.

Gelukkig geen spat regen gezien echter mijn collega Marie moest wel door de regen zo zielig.

Maar we hebben een heerlijke dag gewerkt met zijn vier en even voor een oud collega Kim die naar Boston is om daar voor de holding van AH te werken een lief filmpje gestuurd.

Manlief zei wel:”niet treuzelen vandaag,maar gelijk naar huis”. Super streng is hij wel hoor,dus toen ik hem belde om te zeggen:”wandel nu richting auto”. Dacht hij dat ik gelijk vertrok dus niet mijn oog zag mooie lavendel bloemen met bijen en wat doet ik dan,jawel foto’s maken.En tijdens het wachten voor het stoplicht nog een om het af te lerenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Geplaatst op 29 mei 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: