Treurwilg

Bij een blogster die ik al een aantal jaar volg zag hoe mooi haar treurwilg was en bij mij hadden ze de treurwilg gekort wiek en dat vond ik een lelijk gezicht. Marco zei mij dat komt wel goed nu ziet het er niet uit maar het komt wel goed.

De vogels vinden het denk ik ook niet fijn want ze mijden de treurwilg. En afgelopen vrijdag had ik deze foto gemaakt en dan weet ik nu zeker dat het goedkomt.Er komt al weer groen opzetten en voor mij is het weer een gezellig gezicht om de treurwilg zo te zien bloeien hopelijk komen er ook weer vogels in.

Mijn hoop is gevestigd eind volgende maand zullen de takken wel langer zijn en dan ziet hij er weer uit als treurwilg,maar het weer help ook niet echt mee

Ik wacht het maar af.

Geplaatst op 10 juni 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: