Amaryllis

Ik ben zo blij dat ik mijn amaryllis heb gered uit de gft bak had het buiten in de tuin gezet en daar bloeide het weer het kreeg twee bloemen. Na bijna een week gingen de bloemen dood dus heb ik ze weg geknipt en hoopte op meer knoppen,mijn gebed is verhoord heb sinds afgelopen zaterdag weer knoppen en zondag ochtend zag ik deze mooie bloem weer opkomen.D’r zitten nog meer knoppen dus ik wacht af wanneer deze uitkomen heel benieuwd en zo blij dat ik toch zo koppig ben geweest.Tweede knop is ook al bezig met uitkomen had op Google gelezen dat de Amaryllis het beter doet in de wintermaanden dus de mijne is net als ik koppig dat hij nu wilt bloeien.

Las er ook in als het uitbloeit dat je de knol wat af moeten pellen en de kleine bolletjes er ook af moet halen dan kan je heel lang plezier ervan hebben.

En er uiteraard goed voor zorgen.

Geplaatst op 13 juni 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: