Heel handig

Ik gebruik mijn oven best vaak en om nou steeds bakpapier te kopen zag ik deze ovenbeschermer.Best handig als je hem gebruikt kan je hem even met een sopje afnemen en afdrogen en dan kan je het zo weer hergebruiken.

Nou had ik er al een bij de Aldi gekocht en dacht zo makkelijk koop er nog een erbij,maar dat was snel uitverkocht dus nu heb ik er één aangeschaft bij de AH en ze zijn niet eens zo duur€2,50 en deze is nog iets makkelijker want het is één groot vel die je nog op maat kan knippen.

Nou ik ben er superblij mee na gebruik sopje erover en het is steviger dan papier dus geen bakpapier meer voor mij.

Geplaatst op 21 juni 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: