Zo vroeg

Wordt vandaag een hele warme dag lekker na mijn werk relaxen op de VL als ik er aan denk dan wordt ik al gelukkig liggen en zwemmen.

Maar voor ik dat kan doen eerst werken bij de warme ovens😓😓Nog niet eerder meegemaakt dat de brug bij de N207 open gaat en vandaag wel gelukkig vertrek ik altijd op tijd.Ja zo vroeg gaat het open en het is al druk op de weg,gaan deze mensen ook werken of alvast wat strandstoelen bezet houden🤣🤣.Wat mooie zon opgang ik vind het zo mooi en wordt hartstikke vrolijk van de temperaturen lopen hoog op dus denk er aan veel drinken doe ik ook.

Geplaatst op 26 juni 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: