Nieuwe KitKat 1

Naast de groene thee KitKat heb je ook de Ruby cacoa beans en ik dacht die wil ik ook uitproberen. Deze structuur is heel zacht van smaak en de cacoa is niet overheersend maar heerlijk van smaak tussen beide kan ik niet echt zeggen welke ik heel lekker vind.De verpakking is wel heel opvallend dan de normaal rode kleur van de gewone KitKat

Wat mij eigenlijk nooit opgevallen is als je naar de uiterste datum kijkt dat er ook een tijd bij staat en dat vind echt heel vreemd.Nou ik ga echt niet denken nou ik moet eind van november het opeten en dan voor 00:45 ik eet het hoe laat ik het wil.

Maar deze twee smaken vind ik zo wie zo lekkerder dan de normale.

Geplaatst op 27 juni 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: