Trendsetter

De bolderwagen is echt een super uitkomst want sinds wij hem hebben aangeschaft zien we al vier bolderwagens op de VL, weer zijn we de trendsetter.Het is toch echt voor beide een verlichting om alles zo makkelijk te vervoeren en de brug geeft ook geen probleem.

Na twee dagen mijn slaap ingehaald of bijgeslapen te hebben waren we vandaag lekker op de VL en op mijn werk krijg ik steeds te horen je wordt steeds bruiner en bruiner, ja als je van zonnen houdt dan pik je elk zonnestraaltje mee.

We zitten altijd met Tineke en Dennis en soms komt Jan ook wel eens langs en dan vind ik het zo leuk als er oude herinneringen opgehaald en dan leer je hun steeds beter kennen.

Zo hoorde ik vandaag dat Dennis en Marco best lang duim hebben gezogen dat is best grappig om te horen en zo komen ook oude tv series aanbod ik kan bijna niet mee praten erover maar wel leuk en hun gezicht zien glunderen als ze er over praten.

Tineke maakt ook altijd lekkere salades en dat mogen we altijd proeven ook heeft Tineke goede advies over schoonmaak middelen dus ik leer altijd wat erbij, best wel leerzaam hoor een middagje VL.

Vandaag stonden Tineke en ik in het water om af te koelen en ineens zagen we een 🐀 van het ene stuk struik naar het andere struikje oversteken en ik kreeg er gewoon kippenvel van en wilde gelijk uit het water.

Toen zagen we dat het kwart voor zeven was dus we ruimde alle vier onze spullen op en namen we afscheid doei doei 💋 💋 tot morgen als het goed weer is.

Dag lieve schatten💋💋

Geplaatst op 4 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: