Heb weer prijs

Sinds ik lid ben van de vriendenloterij win ik geregeld wat het zijn geen grote prijzen maar wel voor mij leuke prijzen.Nu kan ik een dagje weg voor vier personen en ik wordt al gelukkig als er een dierentuin bij zit dus ik moet mijn keuze snel gaan maken welke dierentuin gaat het worden.

Welke dierentuin ik kies wordt een een blog vervolgdšŸ’‹

Geplaatst op 10 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: