Skyline

Ik had wel eens over de mooie luchten die ik in de morgen zie en hoe ik het altijd fotografeer en nu weer een paar mooie foto’s die ik deel.Het is zo een mooi gezicht soms wil ik daar alleen naar kijken hoe het veranderd maar er moet ook gewerkt worden dus ik doe het met mijn foto’s

Toen ik mijn auto parkeerde zag ik een paar meeuwen op een grasveldje staan en dan is het een heel egoïst gezicht hoe ze hun eten die ze vinden beschermen tegen de andere meeuwen.Iedereen wacht tot ze erbij kunnen en dan moet ik weer zo nodig mijn autodeuren dicht slaan zodat ze allemaal weg vliegen wat ben ik toch een naar mens.

Geplaatst op 11 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: