Memory 10

Toen ik naar de auto toe liep nadat ik eerder vrij was zag ik een oplegger uit een zij straat komen maar toen hij de grote weg opdraaide zag ik wat mensen de chauffeur wenken dat er iets mis was dus hij ging gelijk aan de hand. Aangezien hij aan de kant stond waar ik uit wilde kon ik zien waarom men hem liet stoppen,de deur van zijn karretje was open gegaan.

Maar ik zag aan de zijkant wat er afgebeeld stond en toen begon mijn radertjes te draaien ik zag allemaal lekker dingen erop. En dacht aan mijn moeder die maakte altijd groene pannenkoek met klapper(bruine kokos),en ze maakte zoete poffertjes dat was echt een feestje voor ons nu kan ik er alleen van dromen want ik kan het zelf niet maken jammer genoeg.

Geplaatst op 12 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: