Mierenplaag

De maan is mooi rood maar ik kan niet heel mooi inzoomen met mijn mobiel.

Tijdens de reis heb ik mist zal het vandaag mooi weer worden kunnen we eindelijk naar de VL.

Als kind hoorde ik als mistig is wordt het mooi weer en met die gedachte reed ik richting mijn werk,je merkt dat in Amsterdam het vakantie is want het was rustig en ik had al veel gedaan. Dus kon eerder weg en daarom besloot manlief dat ik naar huis kon om met één auto naar de VL te gaan.

Het was best druk en de zon brandde op je lichaam en dan is het water een verkoeling op een gegeven moment ben ik in slaap gevallen. Maar nog niet diep genoeg toen ik steeds wat voelde vallen op mijn lichaam bewoog steeds heen en weer maar het gevoel bleef,tot ik mijn ogen open deed en zag een tiental vliegende mieren op mij en ons kleed liggen en van paniek begon ik te slaan om me heen.

Toen ik echt overeind zat zag iedereen dat doen het leek wel of iedereen vlooien had,we besloten in het water te stappen,maar ook daar lagen ze te drijven en iedereen die met ons mee gingen liepen er ook snel weer uit. Sommige gingen erdoor naar huis, wij bleven nog liggen en genieten alleen het water vermijdde ik. Toch weer heerlijk genoten kijk per dag wat het weer wordt.
mier-bewegende-animatie-0012

Animaties.com

Geplaatst op 18 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: