Verwend

Afgelopen week hadden we een proeverij van kleine cakes en omdat er nog genoeg waren mochten we het in de kantine proeven.Ik deze nog van vroeger als op visite waren bij wat ooms en tantes en nu konden we het volop proeven ik kan mij herinneren dat we er weleens jam tussen smeerde en het opsmikkelde.

Van de week stonden er dus vier blikken op tafel en iedereen nam ervan lekker een tussendoortje maar als je te veel zou nemen ook weer een dikmakkertje,dus niet echt voor de zomer als je er goed uit wil zien.
lachen-bewegende-animatie-0075

Nou ben ik al over de vijftig en ik voel mij goed in mijn vel dus een cake meer of minder maak mij ook niet uitšŸ˜‰Even voor de vakantiegangers ze smaakt heerlijk sorry.

Geplaatst op 19 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Oh, heerlijk, ik kan het zelden laten staan, deze ken ik niet, wel die van onze bakker, met citroen, vooral vers zo lekker! Hoop dat alles goed met je gaat.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: