Onweerangst

Ik weet niet of ik er vroeger ook last van had toen ik kind was maar ik weet dat ik onweer en donder niet heel prettig vind. Vooral het harde donderen dat vind ik eng en dan probeer ik mij te focussen op iets anders.

Ik weet nog dat we in 2000 naar Florida op vakantie gingen Dennis mijn broer,Zefanja,Robby en ik en we op weg waren van Sea world naar ons hotel met het busje toen het hard ging regenen en onweren en ik de flits naast het busje zag komen en ben er zo van geschrokken dat ik nog steeds koude rilling ervan krijg als ik de donder hoor.
onweersbui-bewegende-animatie-0041

Toen ik alleen was met mijn kids moest ik mij groot houden alleen van binnen bekroop de angst mij zo erg dat ik het mijn kids niet aan wilde doen om angstig te zijn,als zij naar bed waren kroop onder de dekens,maar sinds ik met Marco ga heeft hij mij er goed mee geholpen om er mee om te gaan. Als ik de auto zit dan doe ik mijn radio zo hard dat ik het niet hoor en mijn zonneklep klap ik open zodat ik de flitsen niet zie.

De angst zit hem hier in dat ik bang ben dat de donder inslaat en Marco vertelde mij dat ik veilig in de auto ben en daarom durf ik het wel.

Het weer is zo raar dan regent het en dan komt de ☀️weer door.

Scheelt weer water🤣🤣🤣

Geplaatst op 21 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Vroeger was ik ook bang voor de donder. Alleen later werd me duidelijk dat de flits de meeste schade aan kan richten. Sindsdien ben ik blij dat ik de donder hoor, dan is de flits voorbij. 😊

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: