Superweer

Voor de hele week gigantisch weer hebben ze voorspeld dus Esther ligt en zit weer op haar strandje, het is daar zo leuk en gezellig dat ik er zoveel over schrijf.

Als ik bijna klaar ben kan ik niet snel genoeg vertrekken, maar met een glimlach zit ik achter het stuur en niemand kan mijn humor verpesten. Ook als ik er aankom merk ik dat niet alleen Marco blij is om mij te zien maar andere ook gek is dat.

Tuurlijk ken je op een gegeven moment wat mensen waar je soms een babbeltje mee maak soms aan ons kleedje of hun kleedje maar ook wel in het water het is er wel vaak druk maar kleedje aan kleedje lig je nog niet.

Marco die praat met iedereen en ja zo leer je mensen kennen nu hebben we pas iets nieuws aangeschaft en die gaan we snel een keer gebruiken.Nou hadden we wat problemen met de bolderkar gekregen bij het linkerwiel ging het ijzer scheuren dus die hebben we teruggebracht en gelukkig hadden Dennis in Den Haag nog één op de kop kunnen tikken anders waren we weer bij ons oude karretje beland maar nu heerlijk genieten van het mooie weer.💋☀️

Geplaatst op 24 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: