Gasbrander

Het was een super ochtend en heb weer wat mooie foto’s genomen.Het blijft schitterend om dit vast te leggen.De kleuren daar doe ik het voor.Ik moet wel uitkijken dat ik er niet mee doorschiet want ik moet ook rijden.deze was op de brug als ik naar mijn werk loop en ik dacht dit is de laatste en nu lekker werken.

Toen ik klaar was gelijk doorgereden naar de VL en een uurtje in de schaduw gedut,rond vijf ging het brandertje aan en Tineke had saté gemaakt ik had stokbrood mee en lekker smullen maar.De saté stond lekker te pruttelen en daarna heerlijk gegeten.Tineke je heb het heerlijk gemaakt je zag wel andere kijken wat gaan die doen maar dit wordt ons dingetje dit jaar eten warm maken en ik kan ook nog iets warm drinken.

Toen kwam Tess en die had wat leuks gemaakt van lipjes van blikjes nou oordeel maar eens zelf is het niet mooi.Morgen wordt het nog warmer vergeet niet goed en veel te drinken en vooral niet te veel inspannen.

Geplaatst op 25 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: