Dagjes mensen

Bij dagjes mensen denken jullie waarschijnlijk aan mensen die een dagje op pad gaan maar ik gebruik die term voor heel wat anders.

Namelijk voor mensen die maar één dagje ziek zijn en de rest van de week wel weer komen opdagen een collega had ook her liedje gezongen.

“Altijd is Kortjakje ziek,midden in de week,maar zondags niet”. Het klopte ook daadwerkelijk sommige willen de zondag aan die arbeid en andere dagen soms wel,soms niet. Het is echt zo vreemd dat het gebeurd één dag ziek melden en de volgende dag weer aanwezig zijn.

Nou zullen jullie wel oordelen erover dat het kan gebeuren en daar geef ik jullie gelijk in maar niet elke week dat zullen jullie wel met mij eens zijn toch.zon-bewegende-animatie-0068

Altijd met mooi weer gebeurd dat en dan twijfel ik er aan en eigenlijk ben ik niet de enige.

Geplaatst op 26 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Soms kunnen mensen zo overleven, er zijn zoveel redenen om even ziek te melden. Ik heb me het hele jaar niet ziekgemeld, behalve op de dag van mijn operatie, maar die had ik zo gepland dat ik dadelijk er na vakantie had.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: