Drie dagen

We boffen echt met het mooie weer elke middag naar de VL en ik kan er een uurtje tukken vandaag maar in de schaduw gelegen en dat was eerst heerlijk maar later werd het er kouder dus was niet lekker wakker geworden kon ook geen duik nemen omdat er dikke wolken aan de lucht kwamen. Veel mensen vertrokken ook want het zag er niet goed uit en dat klopte er kwam een bui aanzetten van precies vijf minuten de volhouders bleven net als ons liggen.Onderweg naar huis hadden we de wolken meegenomen,morgen wordt er regen verwacht dus dan blijven in de.kleren.Fijne avond allemaal.

Geplaatst op 31 juli 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: