Oververmoeid

Om twee uur was ik klaar met werken en had alles gewist voor de komende twee weken heerlijk luieren en niks doen. Onderweg lopend naar de auto werd ik gezegend met een heerlijk regenbui was kletsnat voor ik de auto bereikte.Manlief gedag gezegd en auto richting huis gereden maar werd wel steeds verrast met een hevige regenbui,alvast wat boodschappen ingeslagen voor het weekend en heerlijk voor de buis hangen.

Maar mijn oogjes vielen letterlijk dicht dus besloot ik mijn bed op te zoeken,het was pas zeven uur was gelijk vertrokken naar dromenland was echt zo moe. Vanmorgen klokslag zeven schoven mijn luikjes omhoog wow heb gewoon twaalf uur achter elkaar geslapen.

Opgewekt naar beneden gegaan manlief lag nog op één oor en ik drink mijn eerste bakkie en denk wat gaan we doen,zon schijnt maar verdwijnt ook weer achter de wolken,laten we maar rustig op gang komen eerst maar zorgen voor een lekker ontbijtje en dan zien we het wel verder.

Hier nog wat foto’s van gisterenochtend.Wens iedereen een fijn weekend toe💋

Geplaatst op 4 augustus 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: