Wel of geen zon

Deze eigenwijze koppige kleuter is omgelopen omdat ze niet wist dat de brug alweer gemaakt was. Eerst onze plekje klaar gemaakt en dan even iets gegeten,lekkere toast met salades.Even de sky gefotografeerd en dat is best mooi om te zien.Af en toe valt er wel eens as op het kleed en ik dacht haal het eraf en gooi het in het gras,nooit doen met een halfvol pakje sigaretten dan gebeurd er dit.

Op buienradar gaven ze vanaf vier uur volop zon en dat is ook gekomen heerlijk gelegen of en toe een hazenslaapje het was er wel erg rustig het water niet in geweest want het was met het briesje goed te behelpen. Er waren niet veel bekende maar Marco en ik vermaken ons wel.

Het brandertje is echt zo ideaal om iets op te warmen we hadden ook broodjes mee en gehaktballetjes, zoveel trek heb je niet Rond zeven uur ging de zon achter de wolken en dat is de tijd om op te ruimen lekker naar huis.

Onderweg deze laatste foto’s gemaaktDe boeren die hun akkers toch moeten besproeien.

Fijne dag

Geplaatst op 8 augustus 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: