Prijs🥇🥈🥉🏅

Misschien heb ik dit jaar zoveel geluk dat ik zoveel prijsjes in de wacht sleep,soms heb ik het niet eens in de gaten maar door je mail merk je dat je gewonnen heb. Nu heb ik een gratis lot voor de maand Augustus en het is altijd een gok met dit soort loterijen,maar ik ben er wel heel blij mee.

Een paar keer heb ik boeken dat ik mocht uitkiezen en dan maar hopen dat er een boek bij zit die je interessant vind. Ook wel dat ik een dierentuin uit kan kiezen en dat vind ik het leukste want de prijzen om naar een dierentuin zijn best prijzig en dan kom je in verschillende dierentuinen. Maar het verschil van loterij,bij de vriendenloterij varieert het van verzorging crème tot dierentuin/museums en bij de postcodeloterij is het meestal een cadeaukaart.

Maar ik ben er in ieder geval heel blij mee.

Geplaatst op 20 augustus 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: