Nametests

Op Facebook krijg je best veel links en deze vind ik wel eens leuk om te doen Nametests,de info krijgen door wat je op Facebook neerzet.

Maar deze vond ik wel geweldig.En het klopt wel probeer een ieder te helpen en soms moet Marco mij tot de orde roepen van Esther tot zover en niet verder. Ik hoef geen schouderklopje van wat is zij goed,nee iedereen verdiend het om gelukkig te zijn,zonder angst,zonder verdriet en zonder pijn.Maar ik kan dat allemaal niet wegnemen,maar kan ze wel steunen en een luisterend oor zijn,dat vind ik belangrijk om men de ruimte te geven een ei kwijt te zijn.

Jammer,genoeg moeten we ook weleens hard zijn,vaak willen ze een advies en blijven ze stug volhouden aan hun standpunt,sla eens een andere weg in dan zie je het soms helderder.

Maar tja,die testten zijn leuk om te doen,daarom doe ik ze vaak en deze vond ik heel toepasselijk om te delen hier.

Geplaatst op 22 augustus 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: