Alcohol vrij

Toen ik Marco leerde kennen ging hij wekelijks naar een meeting voor zijn drankverslaving.

Ik heb er eigenlijk nooit mee te maken gehad, dat Marco dronk.

Wel werd hij weleens gebeld door medelotgenoten die een terugval hadden en dan probeer je elkaar weer een helpende hand te bieden.

Ik dronk zelf ook niet , nu tien jaar later ben ik super trots op mijn man dat hij alcohol vrij is en er heel goed mee omgaat. Als anderen wel drinken šŸ» heeft hij daar gelukkig, totaal geen moeite mee.

We komen best wat mensen tegen met een verslaving en ik dacht dat kan ik best een helpende hand bieden, maar ik merkte na een paar dagen dat het een heel gevecht is, als zij niet nuchter zijn en dan praat je tegen de drank en dan kom je nergens en ik trek het mij best heel erg aan en gelukkig roept Marco dat een halt toe en verteld die persoon, dat ik er slecht van slaap en dat wij hem/haar niet verder kunnen helpen.

Geplaatst op 28 augustus 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: