Hoog in de lucht

Toen we terug kwamen van ons tripje Beekse Bergen zag ik hoog in de lucht een luchtballon en hoopte dat ik foto’s kon maken dat hij wat lager vloog.Het was echt een mooi gezicht de maan aan de linkerkant,voor de mensen in het mandje rechts,over de brug zag ik dat hij over ons huis zou komen.Ik maakte nog een foto en zoomde hem meer in en dacht misschien gaat hij wel landen in het weiland aan de overkant van ons.Nee,hij gaat toch weer stijgen want hij vliegt nog te hoog maar wel over ons huis.Zo dichtbij,maar ook weer heel ver snel uit de auto gestapt,terwijl Marco de oprit op rijdt.Hoor dat ze meer gas in de ballon stoken dus ze moeten nog verder zijn.Dag ballon vlieg maar hoog en verder.

Geplaatst op 30 augustus 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: