Koffietijd

Een tijdje geleden ontving ik van de postcodeloterij vier cadeau kaarten om voor tien euro koffie/thee leuten en vandaag ontving ik nog eens vier cadeau kaarten om koffie/thee te leuten.Nou superblij ermee en ik heb de tijd tot 2020 dus ik heb nou kan ik zes vrienden trakteren om het te vieren.

Dank jullie wel postcodeloterij met mijn gewonnen prijsšŸ†šŸ†

Geplaatst op 3 september 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: