A gift of wellness

Op mijn mail kreeg ik al te zien dat ik weer iets gewonnen had en was er wel heel benieuwd naar. Het duurt vaak bijna drie weken als je,je prijs ontvangt en dinsdag middag toen ik de brievenbus leegde zag ik een pakketje liggen en aan de voorkant kon ik zien dat het mijn prijs was.

Meteen het geopend en zag wat er inzat en even geroken eraan en dacht zo lekker echt iets om van het weekend te gebruiken.Ook hier ben ik superblij mee,dank jullie wel Vriendenloterij voor mijn gewonnen prijs 🏆🏆

Geplaatst op 4 september 2019, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: